Casual- en werkkleding op maat

KSR doet er alles aan om de kleding aan te bieden die het beste bij jouw en/of je bedrijf past. KSR kan je adviseren op basis van je wensen en waar het voor gebruikt gaat worden. Kleding voor promotie doeleinden of een feestje vraagt uiteraard om andere kenmerken dan werkkleding voor bouwvakkers. Door de jarenlange ervaring op het gebied van kleding, weet KSR als geen ander welke items geschikt zijn voor jouw wensen.

We nemen de tijd

In plaats van een volledige webshop heeft KSR besloten haar tijd liever te besteden aan de klant. Alle bestellingen zijn maatwerk en KSR geeft haar klanten graag advies zodat ze met het juiste product naar huis gaan. Kom gerust langs, we nemen de tijd voor je.

Groot of klein, Bedrukken of borduren

Of het nu om een enkel shirt gaat voor een cadeau of een complete outfit voor 200 medewerkers. Het maakt voor KSR niets uit. Iedereen is welkom en voor iedereen is er een geschikt kledingstuk. U kunt uw gekozen kleding ook direct laten bedrukken of borduren. KSR adviseert u graag in de vele mogelijkheden.

Groot assortiment

Door te werken met diverse leveranciers zijn we niet gebonden aan een paar merken en is er altijd wel iets passends te vinden bij een van onze relaties. Van zakelijk tot en met casual kan verzorgd worden.

Waarom bij KSR?

  • KSR doet er alles aan om u het beste te adviseren
  • Hebben we niet wat je zoekt? Dan zoeken we het voor u op.
  • Moet het snel? Dan gaan we dat voor je regelen!
  • Onze prijzen zijn scherp

 Klik op onderstaande buttons voor een greep uit het assortiment

Tricorp
RDPP